Caffe Pascucci shop

Brand koji je registriran prije 60 godina, a postaje sinonim za one koji vole kvalitetnu kavu. Danas je to brand za identifikaciju vrhunske usluge, design, neprekidnu modu i trajanje. Identificiran vlastitim prostorom, ambijentom gdje je svaki element ikona koja reflektira image branda Pascucci. 

Danas ih u svijetu ima više od 80, od Londona do San Francisca, Indije, Grenlanda, Rusije, Koreje, Kine,  Libanona, Japana …

Otvoriti Pascucci Shop je vrlo važan moment u životu poduzetnika jer odabire suradnju  sa tvrtkom koja je kreirala svoj vlastiti svijet. 

Neprestana potraga za novim, inovacija i posebna pažnja oko detalja jesu fundamentalni rekviziti koji daju život ambijentu gdje klijent živi višeosjetilno iskustvo koje ponavlja iz dana u dan.   

Kvalificirano osoblje, vrhunski proizvodi, jedinstveni ambijenti, elegantno i rafinirano uređen i atmosfera lounge čine Pascucci Shop točku susretanja u bilo koje doba dana. Od doručka do kave u podne,  popodnevnog snacka sve do trenutka „happy hour“, s čajem na kraju večeri, svaki trenutak je dobar da posjetite najbliži Pascucci Shop. 

Započeti dan na najbolji mogući način je fundamentalan i to osoblje Pascucci Shopa zna. 

Otvoriti Pascucci Shop znači preuzeti ozbiljnu obavezu s dobrim raspoloženjem jer će svaki dan klijenti biti ugodno iznenađeni i sigurno koračati osmjehom u život.   

Caffe Pascucci shop

je franšizni koncept talijanskog caffe bara koji identificira brand PASCUCCI specijalnom ponudom, posebnom uslugom i vrhunskim dizajnom interijera koji svakom PASCUCCI SHOP-u daje jedinstven izgled. Uz PASCUCCI program nudimo i vlastita rješenja za Vaš objekt.

Caffe Pascucci

Naše poslovnice širom svijeta